Het aanbod

One- on- one training

Uw succes hangt af van een goede start en een intensieve persoonlijke begeleiding.
Bij deze individuele begeleiding krijg je 100% persoonlijke aandacht.

Er wordt op toegezien dat de oefeningen steeds uitdagend genoeg zijn en op een verantwoorde en veilige manier worden uitgevoerd.

Met de informatie die ik heb verkregen uit de assessment en rekening houdend met uw sportieve doelen, wordt er een trainingsschema opgesteld. Om u te helpen uw doelen sneller te bereiken, wordt er een nieuw trainingsschema opgesteld na 6 a 8 weken.Partnertraining

Hoeveel keren heb je jezelf voorgenomen om te starten met sporten, maar kwam het er nooit van? Vandaag voel ik me te moe, Het is veel te slecht weer, vanavond mijn favoriete tv-serie op tv, nog zo veel werk te doen in het huishouden, gewoon geen zin om de verplaatsing te maken.
Het komt er (meestal) gewoon niet van. MAAR zou je dezelfde excuses maken om niet te moeten sporten wanneer je een afspraak had met een vriend/partner? Zou je uw vriend/partner laten wachten in de fitness? Zou je nog last-minute de afspraak afzeggen? Het is niet enkel de belofte die we willen nakomen, maar het werkt extra motiverend om samen met iemand te gaan sporten en plezier te beleven.

Wat kan je verwachten?
De partnertraining gelijkt heel sterk op de individuele training. Ook hier krijg je de persoonlijke aandacht en wordt rekening gehouden met de specifieke persoonlijke behoefte.

Er wordt net zoals bij de individuele training een bewegingsanalyse afgenomen zodat een gepersonaliseerd opwarmingsprogramma kan worden opgesteld en de (partner)oefeningen voor elk uitdagend genoeg zijn.


     Groepstraining

Een trainingsprogramma volgen met een groepje vrienden of partners? Deze formule biedt u de kans om een volledige workout te volgen waarbij alle trainingsvormen aan bod komen.

Om de voordelen van personal training te ervaren, wordt er bij ieder individu een bewegingsanalyse afgenomen waardoor elke deelnemer een specifieke opwarming volgt en inzicht krijgt in de eigen werkpunten.

Max 4 deelnemers om de persoonlijke aandacht te kunnen garanderen.
 
WAAR TRAINEN WE? PROMOTIE!
 
 


Prov. Domein Puyenbroeck
Puikdonkdreef 1
9185 Wachtebeke

Liever fitness op verplaatsing of bij je thuis?
Het kan!

 
Intake GRATIS!
Start nu
   
Copyright © 2014 - personaltrainerdavy.be